Life

Wist je dat?

Bewuste brein

Onderbewuste brein

1-5% is van het hele brein            

99-95% is van het hele brein

40 bits per seconde snel        

40.000.000 bits per seconde

kan 1-3 dingen tegelijk aan                    

bestuurt duizend dingen tegelijk aan

MindTracking helpt mensen in beide breinen!

Aan jou de keus waar je aan wilt werken en op welke manier je dat wilt doen.

Meestal wordt er in het bewuste brein hulpverlening gegeven. Je gaat in jouw bewuste brein volgen en ontdekken wat je wilt, kan, denkt en voelt wat mogelijk is. Vervolgens neem je beslissingen. MindTracking daagt je uit en neemt de tijd om uit te vinden wat essentieel is. Iemand die een partner is die tools kan aandragen die jou helpen jouw leven te leiden zoals je zelf wenst, zowel professioneel als persoonlijk en zorgt ervoor dat al jij het beste uit jezelf haalt, zodat jouw handelen , denken en voelen anders zullen worden. Wat zijn jouw drijfveren en wat wil jij daarmee gaan doen? Daar zijn vele verschillende methodes voor om die te benaderen. Kort gezegd: je komt met een vraag binnen en wilt naar een bepaald einddoel werken, namelijk jouw leven aangenamer te maken. 

Het onderbewuste brein is niets anders dan het luisteren naar jouw inwendige stem. Iedereen heeft wel eens een keuze gemaakt en hoorde daarbij dat inwendige stemmetje dat het een verkeerde keuze was. Meestal klopt achteraf die inwendige stem. 

Deze inwendige stem is jouw onderbewustzijn. Met deze stem maak je met behulp van MindTracking inzichtelijk van verborgen gedachten en gevoelens. Deze zit vol met behulpzame- en belemmerende overtuigingen. Als het bewuste en onderbewuste brein niet congruent zijn, betekent dit stress in het lichaam. Ze botsen als het ware. 

Om te achterhalen of jouw brein een eenheid vormt, kan heel gemakkelijk achterhaald worden door middel van spiertesten. Om eventuele belemmerende overtuigingen te veranderen gebruiken we The Love Method en PSYCH-K® methode. Snel en effectief kan het inwendige stemmetje een behulpzame stem worden.